Skip links

Tänuenergia – transformeeriv energia

Tänuenergia – ülim transformeeriv energia

Kogu minu maailm võttis täiesti teise pöörde peale lapse saabumist. Minus toimus iseeneslik (aura)transformatsioon, mis muutis nii energiavälja kui ka kogu minu suhtumist, arusaamist, mõistmist ning sügavuti tunnetamist Looja kui ka maailmaasjade suhtes.

Üks neist muutustest oli suur ja võimas avardumine, justkui energianihe oleks toimunud lapse sünnimomendi järgselt. Nagu mulle tollal öeldi: „You will never be the same again“. Järk-järgult on avanenud pilt minu isiklikust olemusest ning lõpuks on käes aeg, kus näen selgeid pilte ka iseenda Olemusest, minu ülesandest siin maal, kogenud oma võimete tõelist potentsiaali, saanud Kõrgematelt Jõududelt järjest rohkem avaldusi ning meeldetuletusi minu kõrgemast Eesmärgist oma praeguses, naiselikus maises kehastuses, Eestimaal.

Seda infot tuleb kosmoseavarustest nii palju sisse, et teinekord lähen õhtuti magama mõttega: „Ma vist aktiveerun …“ Lähen magama, saan seal unenäo tasandil mingi kosmilise tarkuse või info osaliseks, ärkan, panen info kirja ning kogu tsükkel jätkub: „Ma aktiveerun…“

Olen lõpuks enda jaoks saanud aru Looja energia olemusest iseenda näitel, mis on seotud minul isiklikult väga tingimusteta armastuse ja piiritu tänuenergia kogemisega hiljutisel eluperioodil.

Paar aastat tagasi, vahetult peale vertikaallapse saabumist mu ellu, lõid mu silmad järsku lahti, aga mitte füüsilises mõistes, vaid energeetilises. See iseeneslik (aura)transformatsioon oli nii äkiline ja võimas, kuid siis ma ei teadnud veel, et see oli alles kõige algus. Minu 3-mõõtmeline maailm muutus, sest kõikjale, kuhu vaatasin, tundus nüüdsest olevat mitte 3-mõõdet, vaid 4 ja lausa 5 mõõdet, kohati teatud hetkedel lausa 7 – seitsmes mõõde ehk Looja, Algallika mõõde. Igale elutule ja elusale objektile või organismile minu ümber lisandus, või õigemini sai nähtavaks,– armastuse mõõde ja Looja energia mõõde. Helesinakas kuma ning Elava Valguse ehk teadliku, suhtlemisvõimelise energia olemus selle taustal. Mul on raske sõnades kirjeldada mingit teatud ülimat tunnet, kui see on segu justkui armastuseenergiast, Looja energiast, tänuenergiast või lausa ülimast rahuenergiast. Sellele „tõelise olemise“ tundele ei leidu ÕS-is v astet, kuid kas seda keeleliselt üldse kokkuvõtvalt defineeritud ongi?

Möödunud aasta tuletas mulle meelde, kuivõrd lahutamatu koht peab minu päevast olema TÄNULIKKUSEL.

Ma tunnen tõesti tänu (mõne inimese jaoks iseenesest mõistetavate) igapäevaste hüvede ja mugavuste suhtes, nagu soe põrandaküttega kodu ja vajalikul hulgal riideid, süüa, puhast joogivett. Ülekõige hindan rahu riiklikus ja poliitilises plaanis. Loojat ma armastan lausa meeletult selle eest, et ma saan siin Maal nautida nii rikkalikku õite, lõhnade ja taimede kooslust. Alles minu vanavanaema oli see, kes pidi II MS järgselt külmal oktoobrikuu hommikul paljajalu kooli tõttama, sest jalatseid ei olnud. Või minu esiema, kes ei saanud hommikul kell 7 mediteerida ning oma naeratava imiku külje all tundide viisi naudelda, vaid pidi tõttama karjamaale ja lauta, sest rasked talutööd ootasid. „Mis meditatsioon? Mis sageduse tõusmine? Lehm vaja lüpsta ja loomadele vaja heina ette tõsta“. Ma tänan selle privileegi eest, et ma olen kehastunud väheke paremal eluperioodil, kui oli näiteks keskajal…
Kuid on veel üks tänutunne, mida ma sügaval tunnen. See on seotud Loojaga.

Ma olen „vähe imelik“ oma mitmete tuttavate jaoks, sest ma tõesti siiralt võin terve päeva vältel rõõmu tunda sellest, kui hommikul ei olegi halli pilvemassi taevas, vaid hoopis helesinine lõputu taevalaotus ning soojendav päikesevalgus mind tervitavad. Või olla lapselikult rõõmus tähise taeva üle, vesteldes nendega hilistel õhtutundidel.

Soovitan tihti oma tuttavatel praktiseerida tänutunde ja tänuenergia avaldumist oma kehas, oma kõikidel sügavatel olemise tasanditel. Tänuenergia on kõrgvibratsiooniline energia, mis on seotud suure rahuga ning usaldusega. Selle energiavoolus olemine avab võimaluste uksed, mis meil senini sootuks märkamata jäänud, suunates meid aina paremate ja kõrgemate väljadeni.

Just nimelt tänu oma hiljutises eluperioodis ületatud raskustele, lüües täiega käega teatud sodile, mis oli sattunud mu teele, lõi justkui mingisugune blokeering mu seest lahti ning ma hakkasin kordades veelgi rohkem armastuse ja tänutunnet tundma oma kehas. See tegelikult tähendas seda ,et mu Vaimolemus lõimus ning avaldus veelgi suuremal määral mu maises kehas.
Ise mõtlesin veel: „Nii imelik… situatsioon, kus ma nägin kõige vähematki vajadust üldse millegi üle tänu tunda, kus mind kord tuttava poolt kuu peale saadeti, viis mind ulmelise avardumiseni“. Muidugi ei tänanud ma saatjat otse. Ma sünteesisin selle olukorra omaette ära ja tänasin selle olukorra tekkimist, sest see viis mind oma olemuseni lähemale. Ainult ego võib piirata tänu ja armastuse tundmist või väljendamist.

Meenuvad tuttavlikud sõnad mu sõbrannalt: „Isegi, kui mul on viimane tatrapakk kapis, siis ma ei peaks mitte pirtsutama sellepärast, et ma jälle tatart saan ainult süüa, vaid pean tundma tänu selle eest, et mul see viimane kilone tatrapakkki alles on“.
Kord möödunud aasta ühel suvekuul, sattusin juhuse tõttu metsa ühele vanemale naisterahvale külla, kes on nii-öelda valgustunud staatuses, ta on tavainimeste jaoks selgeltnägija (vaatleb enda ees ekraani), ta oskab suhelda lindude ja loomade keeltes, suhelda Looja kõrgema teadvusega.

Meenub ammune mure, kui seisin silmitsi ühe lahendamata situatsiooniga, mis mingist tühjast-tähjast arusaamatusest alguse sai ning mille tõttu mind veel selle isiku kaudu arusaamatuse tõttu pikalt laimati. Jutustasin talle oma loo ära ja see vananaine vastas: „Lepi. Ja tunne tänu,“ ning selgitas „Sa pole kuldmünt, et sa kõigile meeldima pead. Las teised rääkida sinust halvasti. See ei tee sind halvemaks, vaid teise halb jutt on nagu tema paha hais. Ja kas sa oled Loojat selle kogemuse eest tänanud? Kui sa tänanud ei ole, siis sellised asjad võivad siin duaalses korduda. Tunne tänu IGA situatsiooni ees, isegi, kui see antud ajahetkel täiesti väljakannatamatu ja absurdne tundub“.

Tänueenergia transformeerib. Tänueenergia muundab ühe energia teiseks, mistõttu on inimesel, kes kannab endas tänutunnet, võimekus muundada oma isiklikku reaalsust ühest teiseks, seda reaalajas, kohe, nüüd ja praegu. Pole paha olla Inimolend, eks? Omada võimekust transformeerida kõiki energiaid me ümber?! Tänuenergiat endas kandes ning hapus situatsioonis sellel avalduda lastes, vahetuvad stsenaariumid, isegi situatsiooniga seotud isikute käitumine ja rollid muutuvad –hetkega. Olen jälginud ja praktiseerinud südamest avaldunud tänuenergia ja tänamise võlu huviga juba aastaid.

Mida rohkem tunneme me tänu, seda rohkem avardub meie olemus, meie südamekanal.

Mida rohkem tunneme me tänu, seda intensiivsemalt kirjutame me oma hirmudega seotud programme ümber.

Tänan Sind, armas Inimene, et leidsid aega lugeda.

Õnnistust ja Valgust Sinu eluteele!

tänuenergia.jpg